Yritys / opettaja

pietari_heino_2014_vappuMoikka!

Tosi hienoa, että löysit sivuilleni. Olen 25-vuotias tamperelainen nuori mies. Kirjoitin ylioppilaaksi 2011 ja opiskelen nyt viidettä vuotta Tampereen teknillisellä yliopistolla tietotekniikkaa. Opiskelun ohella olen osa-aikaisena töissä yliopistolla (puuhastelen ohjelmointikurssien parissa) ja pyöritän omaa yritystä. Olen 27-vuotias tietotekniikan diplomi-insinööri ja töissä teknillisellä yliopistolla. Harrastan liikuntaa (sulkapallo, sali, lenkkeily, kiipeily) ja tykkään matkustaa. Minulla on kaksi kissaa, Inga ja Oosa.

Kaikkien mielestä matikka tai vaikkapa fysiikka eivät ole niin erityisen kivoja, ei ehkä sinunkaan tai lapsesi mielestä. Siksi onkin hyvä, että apua löytyy! Olen pitänyt kymmeniä ja kymmeniä tunteja yksityisopetusta yläastelaisille, lukiolaisille ja pääsykokeisiin valmistautuville. Yksityisopetuksen lisäksi olen pitänyt useamman sadan sijaisuustunnin lukiossa ja yläasteella. Tosi moni on pitänyt minusta opettajana ja olen itse tykännyt opettaa. Aiemmin itse asiassa ajattelin, että kouluttaudun matemaattisten aineiden opettajaksi, mutta sittemmin tietoturva ja tietoliikenneverkot ovat alkaneet kiinnostaa hieman enemmän, minkä vuoksi opettajaurahaaveet on haudattu. Ehkä tietotekniikasta, hmm…?

Pietari Heino

Ps. Matikkatampere.fi on ATK-Myrrysmies.fi:n rinnakkaissivusto. Tuosta osoitteesta löydät tietokonehuoltoa tarjoavan yritykseni, jonka kautta myös matemaattisten aineiden yksityisopetus tapahtuu.